Стил и удобство с новата дамска колекция обувки от Timberland!

September 1, 2023

Този сезон, фокусът на дамската колекция обувки, сезон есен-зима 2019 на Timberland е под слогана „модерен и достъпен стил“

 

 

В сезон есен-зима 2019, Timberland навлиза с най-модерните и актуални модели и подобрени класици, които са прекрасен избор за по-младите клиентки на марката.

 

Със силна и точно определена идея в основата си, колекцията предлага както нови модели, така и обновени стилове, които отразяват актуалното желание за по-стилизирани обувки. Съвсем ново допълнение към сезона е Silver Blossom -  колекция, която използва основните характеристики на емблематичната жълта обувка на Timberland, и ги интерпретира чрез модерно изпълнение. Можете да го откриете като звездата на сезонната рекламна кампания за жени в рамките на кампанията Nature Needs Heroes.

Новата линия маратонки предлага отлични за всяко настроение, както се вижда от основния модел в колекцията, оксфордът Ruby Ann. През този сезон се отбелязва и първата годишнина на Delphiville, която е допълнена с нови цветове, включително стил кросоувър от колекцията Christopher Raeburn.
Съвременната линия за ежедневен стил представя нова група, която е изработена от премиум материали и се привежда в съответствие с основните тенденции на пазара. В нея се откроява моделът Bluebell Lane, който е създаден за клиентите, насочени към модернистичния стил.

Иконата на марката - ботушите се фокусират върху по-младежко изпълнение с модерни детайли и се предлагат в различни ценови диапазон, докато успехът на Courmayeur Valley и London Square се засилва с актуални за сезона цветове. Шест инчовата обувка на Courmayeur също ще бъде представена в рекламната кампания като дамска, мъжка и детска колекция, заедно с моделите Courma Guy и Courma Kids.

Назад към всички новини