ОБИЧАТЕ ОБУВКИТЕ СИ? 4 СЪВЕТА КАК ДА СЕ ПОГРИЖИТЕ ЗА ТЯХ

September 1, 2023

Обувките Timberland са създадени за “живот в тях“. От сутрин до вечер, из градските улици или в офиса, на път или сред природата – винаги можете да разчитате на тях. Въпреки това и най-майсторски изработените обувки, рано или късно, показват следите от носене и изтъркване. За щастие ние ще ви покажем как да възвърнете първоначалния вид на обувките си с нашите специално разработени продукти за поддръжка.

Водозащитен спрей BALM PROOFER за всякакви цели
Този препарат възстановява водоотблъскващите свойства на повърхностите и защитава от петна повечето тъкани и кожи. Формулата на водна основа е щадяща за околната среда, но осигурява издръжлива защита. Нанасяйте спрея равномерно от разстояние 15-20см докато не покриете цялата повърхност и оставете да изсъхне напълно. Нанесете веднага след покупката, а за всекидневна употреба нанасяйте веднъж седмично.

Комплект за почистване DRY CLEANING
Нашите обувки са направени за цапане  и затова разработихме любимия ни комплект Dry cleaning, за да станат отново чисти. Този комплект от полиращо блокче и найлонова четка премахват мръсотията и заличават петната върху велур и набук за да бъдат винаги свежи любимите ви 6-инчови ботуши.

Спрей за почистване на велур и набук RENEWBUCK
Придайте живот на любимите ви 6-инчови обувки, като ги върнете към първоначалния им вид чрез спрея за почистване на велур и набук Renewbuck™. Тази формула на водна основа е специално разработена за употреба върху нашите висококачествени продукти от велур и набук. За да използвате първо почистете замърсения участък с четка или каучуково блокче. Използвайте чисто сухо парче плат за да нанесете пяната върху целия засегнат участък. Минете повторно с чисто парче плат, за да отстраните всякакви остатъци. Накрая разтъркайте отново с четката.

Вакса за обувки Waximum™
Продължителното мокрене на обувките от дъжд или престоя в локви, може да доведе до изсъхване или напукване на кожата. Възстановете гладкостта и мекотата на кожата, използвайки парче плат и втривате Waximum™ Waxed Leather Protector в лицевата кожа на обувките. Така обувките ви ще бъдат достатъчно дишащи, докато запазват краката ви сухи.

*Използвайте само за лицева кожа, не се препоръчка за велур или набук.

Грижете се за вашите обувки и те ще останат любимия ви чифт за години напред.

Назад към всички новини